Samsung güncellemelere ağırlık vermeye başladı

Yayın tarihi: 15 Temmuz 2022 Cuma 8:00 am - Güncelleme: 14 Temmuz 2022 Perşembe 8:55 pm

Samsung, Android güncellemelerini rakiplerinden çok daha hızlı ve geniş ölçekte servis ederek farkını ortaya koymaya devam ediyor.

Samsung’a geçmiş yıllarda yöneltilen en önemli eleştiri, akıllı telefon modellerine yeni Android güncellemelerini zamanında verememesiydi. Hatta bir dönem durum öyle bir hal almıştı ki, amiral gemisi seviyesindeki telefonlar bile söz verilen yeni sürüm güncellemelerini ya çok geç alıyor ya da hiç alamıyorlardı. Bununla birlikte Samsung için o günler mazi olmuş gibi görünüyor.

 

Geçtiğimiz hafta Samsung Galaxy A02s, Galaxy A03s ve Galaxy A21s gibi modellerine Android 12 güncellemesini getirerek rakiplerinin dahi takdirini kazanan Güney Koreli şirket, orta ve alt segment modellerini hatırlamaya devam ediyor.

güncelleme

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Samsung’un bütçe dostu akıllı telefon modeli Galaxy M12’de Android 12 güncellemesini alan telefonlar kervanına katıldı. One UI 4.1 arayüzüyle servis edilen yeni güncelleme paketi, Galaxy M12’ye oldukça önemli yenilikler ve bir o kadar da tasarımsal güncellemeler kazandıracak.

 

One UI4.1 güncellemesi Galaxy M12’ye telefonun genelinde kullanılan renk temasının geliştirilmesi, sanal bellek desteği, gelişmiş gece modu ve widget desteği gibi yenilikler sunarken, takvimden kameraya, galeriden dosyalara kadar pek çok uygulamada ise tasarımsal değişiklikler getirecek.

 

Galaxy M12 için servis edilen bu yeni güncelleme paketi şu an için sadece Vietnam’da kullanıma açılmışken, Güney Koreli teknoloji devinin önümüzdeki birkaç gün içerisinde yavaş yavaş yeni güncelleme paketini tüm dünyanın kullanımına sunması bekleniyor.

Apple Car’ın son tasarım detayları, başlangıcından 8 yıl sonra ortaya çıktı