Samsung güncelleme politikasını değiştirdi

Yayın tarihi: 12 Şubat 2022 Cumartesi 11:00 am - Güncelleme: 11 Şubat 2022 Cuma 7:16 pm

Galaxy S22, S22 Ultra ve Tab S8 sadece donanım yükseltmelerini değil, aynı zamanda Samsung’un güncelleme politikasında yapılan iyileştirmeleri de alacaklar.

Şirket, tüm Samsung S22 ve Tab S8 ailelerinin geçen yıl açıklandığı gibi yalnızca güvenlik yamaları değil, “dört nesile kadar” Android işletim sistemi güncellemesi alacağına söz verdi. S21, Z Fold 3 ve Z Flip 3 sahipleri de bu güncellemeyi almaya uygun olacak. Tam yükseltme sayısı, model ve pazar kombinasyonuna bağlı olacak, ancak bu açıklama şimdi satın aldığınız S22’nin 2026’nın başlarına kadar güncel kalacağı anlamına gelebilir.

güncelleme politikası

Genişletme, Güney Koreli teknoloji devine Android üreticileri arasında en uzun güncelleme politikalarından birini sağlıyor. Google bile Pixel 6 serisi için yalnızca üç yıllık Android sürüm güncellemeleri vaat ediyor ve güvenlik güncellemeleri beş yıl sürüyor.

Samsung’un yeni güncelleme politikası Android cihazları tercih ediyorsanız veya nispeten sık yükseltme yapıyorsanız, size S22’yi seçmeniz için bir neden verebilir. Şirket 2022 yılına hızlı bir başlangıç yaptı desek yanlış olmaz. Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni cihazlarını tanıtan Güney Koreli teknoloji devi akıllı telefon ve tablet sektöründe öncü olmaya devam ediyor. Katlanabilir telefon sektöründe de ciddi bir başarısı olan şirket cihazlarına yönelik güncelleme politikalarında yıl içinde değişiklikler yapmaya devam edecek.

Galaxy Tab S8 serisi Goodix parmak izi çözümleri ile geldi