Samsung Galaxy Z Fold 2 canlı olarak ortaya çıktı

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2020 Cuma 8:30 am - Güncelleme: 30 Temmuz 2020 Perşembe 8:26 pm

Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Z Fold 2 canlı canlı görüntülendi. İşte konunun detayları.

Akıllı telefon pazarının tartışmasız lideri konumunda bulunan Samsung, 5 Ağustos’ta düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 2 modelini de tanıtacak. Hatırlanacağı üzere Samsung ilk katlanabilir ekranlı modelini geçtiğimiz yıl satışa sunmuştu.

İlk Fold modelinden sonra dikey olarak katlanabilen Galaxy Z Flip gelmişti. Hatta bu model Türkiye’de de raflardaki yerini almıştı. Bu yüzden Galaxy Z Fold 2’nin de ülkemizde satışa sunulması bekleniyor.

Galaxy Z Fold 2

Geçtiğimiz gün Z Fold 2’nin canlı görselleri sızdırıldı. Tahmin edilebileceği üzere yeni Fold modeli selefinden biraz daha farklı bir yapıya sahip.

Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı modeli geçtiğimiz gün ilk defa canlı canlı görüntülendi. Dilerseniz bahse konu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Peki yeni Fold modeli kullanıcılarına ne gibi özellikler sunacak? Şimdiye kadar sızdırılan raporlara göre yeni Fold modelinde Snapdragon 865+ yonga seti ve 12GB RAM bulunacağını biliyoruz. 512GB dahili depolama alanına sahip olması beklenen modelde microSD kart yuvası ise bulunmayacak.

5000 mAh’lık ortalama bir pilden beslenmesi beklenen telefonda 25W hızlı şarj desteği bulunuyor. Telefonun arka yüzünde 64 MP + 12MP + 16MP’lik üçlü kamera modülü yer alırken, selfie için de 10MP + 8MP’lik çift kamera modülü bulunacak. Telefonun fiyatı ise 5 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Unpacked etkinliğinde kesinlik kazanacak.

Huawei MatePad Pro inceleme!