Samsung Galaxy Z Flip3 5G 15 W şarj cihazıyla birlikte geliyor!

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2021 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 10 Mayıs 2021 Pazartesi 12:57 pm

Son haftalarda Samsung Galaxy Z Flip3 5G sızıntıları artmaya başlarken, en son çıkan sızıntı haberler telefonun pil şarj etme yetenekleriyle ilgili bilgileri ortaya koyuyor.

Samsung birkaç ay içinde Samsung Galaxy Z Flip 3 5G’yi piyasaya sürecek. Resmi lansmandan önce cihaz hakkında bir çok sızıntı çıkmaya başladı. Geçen hafta katlanabilir telefonun arka paneline bir göz atma şansı elde ettik.

Şimdi ise cihazın pil şarj etme özellikleri hakkında daha fazla bilgi ortaya çıktı. ABD FCC’nin Çin eşdeğeri olan 3C’nin açıkladığı raporlara göre Samsung Galaxy Z Flip 3 5G, kutuda bir Adaptif Hızlı Şarj adaptörü (EP-TA200) ile gelecek. Çin’in ABD FCC’nin eşdeğeri olan 3C’nin ortaya çıkardığı gibi Samsung Galaxy Z Flip3 5G, kutuda Uyarlanabilir Hızlı Şarj adaptörü (EP-TA200) ile birlikte gelecek.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Bu şarj cihazı, yıllardır Galaxy S akıllı telefonlarıyla birlikte geliyor ve 15W’lık (9V @ 1.67A) bir tepe akım çıkışı sağlıyor. Bu, Galaxy Z Flip ile birlikte verilen şarj cihazının aynısı. Listelenen model numarası, Samsung Galaxy Z Flip3 5G’nin Çin versiyonunu temsil eden SM-F7110.

Son zamanlarda cihazın renderları sızdırıldı. Böylece ve önümüzdeki Temmuz ayında duyurulacağı söylenen katlanabilir modelin neye benzeyeceğini görmüş olduk. Katlanabilir modelin selefi ile benzer pil kapasitesi ve orta seviye bir yonga seti veya Snapdragon 888 ile geldiği ortaya çıktı. Bununla birlikte, fiyatta önemli bir düşüşle ilgili son raporlar, telefonun Qualcomm’un en son modeliyle gelebileceğini gösteriyor.

Yeni tablet modelleri sektörü hareketlendirdi