Samsung Galaxy Xcover 5 böyle görünecek

Yayın tarihi: 1 Mart 2021 Pazartesi 9:30 am - Güncelleme: 27 Şubat 2021 Cumartesi 11:23 pm

Geçen ayın sonlarından bu yana duyduğumuz Samsung Galaxy Xcover 5 cihazının bir basın görüntüsü ortaya çıktı. Böylece cihazın tasarımı ortaya çıktı. 

Görüntü, Xcover 5’in geçen yılki Xcover Pro’nun halefi olmadığını, ancak 2019‘da piyasaya sürülen Xcover 4s’ün devamı olduğunu iddia eden sızıntı Evan Blass tarafından paylaşıldı. Evan Blass bir çok sızıntı haberi sızdıran kişi olarak bilindiğinden, güven verici olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy Xcover 5

Samsung’dan Galaxy Xcover 5 hakkında resmi olarak henüz bir şey duymamış olsak da, akıllı telefon Bluetooth SIG sertifikasını aldığından lansmana bir adım daha yaklaştık diyebiliriz.

Onaylama kurumu Xcover 5’in teknik özelliklerini detaylandırmadı. Ancak cihazın Bluetooth 5.0 ile geleceğini ve SM-G525F ve SM-G525_DS olmak üzere iki modele sahip olacağını doğruladı. İkinci model muhtemelen bir çift SIM varyantı içerecek. Birinci model ise, geçen ay Geekbench’te bir Exynos 850 SoC, 4GB RAM ve Android 11 ile görülmüştü. Galaxy Xcover 5′in diğer söylentiler arasında 5.3 “HD + LCD, 64GB depolama, microSD kart yuvası ve 15W’a kadar bir USB-C bağlantı noktası üzerinden şarj olan ve kullanıcı tarafından değiştirilebilen bir 3.000 mAh pile sahip olması yer alıyor. Xcover 5’in 16MP birincil ve 5MP selfie kameralarına sahip olduğu ve yerleşik bir NFC yongasıyla geldiği söyleniyor. IP68 toza ve suya dayanıklı olacak. Cihaz ayrıca MIL-STD-810G sertifikasına sahip olacak ve yaklaşık 300 € gibi bir fiyatla gelecek.

Bill Gates Android ve iPhone arasında tercihini yaptı!