Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacaklar belli oldu

Yayın tarihi: 28 Temmuz 2021 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 27 Temmuz 2021 Salı 4:22 pm

Wear OS tarafından desteklenen yeni bir Galaxy Watch’a ek olarak şirket, Galaxy Z serisinin üçüncü neslini tanıtacak. Güney Koreli teknoloji devi ayrıca “katlanabilir telefonlar için özel olarak tasarlanmış ilk S Pen”i piyasaya sürecek.

Samsung 11 Ağustos’ta yeni bir etkinlikle uzun süredir beklenen katlanabilir cihazlarını tanıacak. Bu cihazlara uygun olarak bir S Pen‘in de gelmesi söz konusu. Samsung’un mobil iletişim işinin başkanı ve başkanı TM Roh, şirketinin yaklaşmakta olan ürün lansmanı sırasında neler sunacağına dair bazı ipuçları verdi.

Bu ipuçlarından biri S Pen hakkındaydı. Galaxy Z Fold 2 ve Z Flip gibi katlanabilir ekranlar için yapılmış bir kalem, ekranların daha kullanışlı bir şekilde kullanılmasını sağlayacak. Ancak kalemle ilgili çoğu detay paylaşılmadı.

Samsung Galaxy Unpacked

Yeni Samsung Kalem ne kadar hassas olacak? Uç boyutu nedir, basınca duyarlılığı nedir ve yerleşik yuvaları olacak mı? Uzaktan kumanda işlemleri için Bluetooth desteği olacak mı? Açıkça, bunlar hakkında bilgi edinmek için 11 Ağustos’ta Unpacked etkinliğine kadar beklememiz gerekecek.

Samsung tarafından yapılan açıklamalara göre etkinlikte tanıtılacak bir sonraki Galaxy Z Flip “daha da rafine bir stile” ve “daha dayanıklı, daha güçlü malzemelere” sahip olacak. Yakında çıkacak olan Z Fold ise “akıllı telefonların ve tabletlerin sunduğu en iyi yönleri birleştirecek”.

Huawei Freebuds 4 kablosuz kulaklık ile mobil dünyanızı şenlendirin