Samsung Galaxy Tab S5 ve Galaxy Watch 2 modellerini tanıtmayı planlıyor

Yayın tarihi: 11 Temmuz 2019 Perşembe 11:09 am - Güncelleme: 11 Temmuz 2019 Perşembe 11:10 am

Hali hazırda akıllı telefon sektörünün bir numaralı ismi konumunda yer alan Samsung, önümüzdeki dönemde yeni amiral gemisi modeli Note 10’u tanıtacak. Bilindiği üzere Güney Koreli şirket, Note serisinin yeni modelleri için 7 Ağustos’ta özel bir etkinlik düzenleyecek. Peki bu etkinlikte tanıtılacak tek şey yeni Note 10 modelleri mi olacak? Tab S5 ve yeni akıllı saat modeli Galaxy Watch 2 geliyor.

Güney Kore kaynaklı bir habere göre, Samsung 7 Ağustos’taki etkinlikte üst segmente hitap eden yeni tableti Tab S5 ve yeni akıllı saat modeli Galaxy Watch 2’yi de tanıtmayı planlıyor.

Hatırlanacağı üzere Galaxy S10 modelleri için yapılan etkinlikte de Galaxy Fold tanıtılmıştı. Yani Güney Koreli şirketin, bu tarz özel etkinliklere birden fazla ürün sığdırmayı sevdiği biliniyor.

Zaten daha önce Galaxy Tab S5 ile ilgili çıkan haberlerde tabletin yılın 3. çeyreğinde tanıtılacağı belirtilmişti. Bu periyodun Temmuz ve Eylül aylarını kapsadığını hesaba katarsak, Ağustos ayındaki etkinliğin muazzam bir fırsat olduğunu dile getirebiliriz.

Keza aynı şey Galaxy Watch 2 için de geçerli. Sonuç olarak Samsung’un Note10 etkinliğinde yeni tableti ya da yeni akıllı saatini tanıtacağına kesin gözüyle bakılıyor. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

En ucuz benzinli otomobiller Temmuz 2019