Samsung Galaxy S21 FE ertelendi

Yayın tarihi: 27 Haziran 2021 Pazar 7:30 am - Güncelleme: 26 Haziran 2021 Cumartesi 9:28 am

Samsung, cihazlarına güncelleme desteği hiç olmadığı kadar hareketli. Ancak şu anda aynı durum, ne yazık ki ürün lansmanları için de geçerli değil. Zira şirket son zamanlarda yonga sıkıntısı çeken şirketler arasına ismini yazdırdı. Bu yüzden de Galaxy S21 Fe cihazının çıkış tarihi ertelendi.

Tesadüf mü bilinmez ama ertelenen tarih Apple’ın lansman tarihine yakın. Gerçi bu ayın başlarında söz konusu cihazın erteleneceğine dair söylentiler çıkmıştı ancak Samsung tüm haberleri yalanlamıştı. Öyle görünüyor ki bu söylentiler doğru çıktı.

Galaxy S21 Fe

Güney Kore’den gelen yeni bir rapora göre Samsung Galaxy S21 FE için lansman tarihinin Ağustos ayının başından Ekim ayına ertelendiği belirtildi.  Akıllı telefon sektörüne uygun bie fiyatla giriş yapması beklenen bu yeni cihaz Çin veya Japonya’dan önce Avrupa ve ABD’de piyasaya sürülecek. Elbette bu cihazın ülkemize de gelmesi ihtimaller arasında olduğunu söyleyebiliriz.

Endüstri uzmanları, piyasada yaşanan tedarik sıkıntısından dolayı Samsung’un üretimi tamamen durdurmayı düşündüğünü ancak FE serisinin popülaritesi nedeniyle Koreli üreticinin sınırlı bir miktarda da olsa ürün piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu. Ancak bu da kesin bir bildi değil. Yonga seti sıkıntıları aynı zamanda 2022’de gelmesi planlanan Galaxy Note serisini de olumsuz etkiliyor.

Apple Watch Series 7, daha küçük çift taraflı bir S7 çipine sahip olacak