Samsung Galaxy S11 için SAMOLED ekran kullanılacak

Yayın tarihi: 13 Kasım 2019 Çarşamba 9:45 am - Güncelleme: 13 Kasım 2019 Çarşamba 9:45 am

Piyasaya sürülmesi büyük bir heyecanla beklenen Samsung Galaxy S11 için ilginç detaylar gelmeye devam ediyor. İşte Galaxy S11 haberimizin ayrıntıları.

Akıllı telefon üreticilerinin amiral gemileri genellikle son derece donanımlı oluyor. Kullanıcıların daha çok ekran özelliklerine dikkat etmesi nedeniyle amiral gemilerinde bazı detayların öne çıktığı fark ediliyor. Samsung bunu bir adım daha öteye taşıdı ve yeni bir ekran geliştirdi.

Akıllı telefon üreticilerinin ortaya koyduğu modeller genellikle 90 Hz ekrana sahip. Samsung bunun yerine daha çok 120 Hz ekranlar kullanmak istiyor. Güney Kore merkezli teknoloji devi böylece daha çok kullanıcı çekecek.

Samsung, ‘Shaped’ yani şekillendirilmiş AMOLED’in kısaltması olan SAMOLED ekran ile birlikte yeni bir sayfa açmış oluyor. Şirket tarafından geliştirilen bu yeni ekranlar, sadece şimdiki akıllı telefonlarda kullanılmayacak, aynı zamanda katlanabilir Galaxy Fold modelinde de bu ekranların tercih edilmesi planlanıyor. Ayrıca Samsung kuruluşunun tek sürprizi bu değil.

Büyük bir yankı uyandıracak olan Galaxy S11 modelinde aynı zamanda daha büyük bir batarya kullanılacak. Böylece şirket kısa süren batarya ömrünü de kısmi olarak artırmış olacak. Sizin Galaxy S11 modeli ile ilgili beklentileriniz neler?

Keenetic Air ile Unique Whole Home Wi-Fi Sistemi Nasıl Kurulur?