Samsung Galaxy M62 ortaya çıktı

Yayın tarihi: 3 Şubat 2021 Çarşamba 7:30 am - Güncelleme: 2 Şubat 2021 Salı 2:55 pm

Samsung Galaxy M62 , bir rapora göre Tayland’ın NBTC sertifikasını aldı. Telefon, yaklaşan akıllı telefonla ilişkilendirilen SM-M625F / DS model numarasıyla karşımıza çıktı.

Cihaz, Bluetooth SIG, Wi-Fi Alliance, Geekbench ve ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) platformlarında zaten ortaya çıkmıştı. Telefonun bu kez de NBTC listesinde görüntülenmesi yakında piyasaya sürüleceği iddiaları daha da güçlendiriyor. Buna ek olarak, telefonun birkaç görüntüsü de sızdırılmış oldu.

Samsung Galaxy M62, NBTC sertifikasını ilk olarak Pricebaba duyurdu. Cihaz geçmişte birden fazla sertifikasyon web sitesinde karşımıza çıkmıştı. Samsung’un yaklaşan telefonuyla ilişkilendirileceği söylenen cihaz, SM-M625F / DS model numarasını taşıyor. Son listeleme, ne yazık ki telefonun Güney Kore’de üretilmesi dışında hiçbir şey yeni ayrıntı belirtmedi. Önceki bir rapor, telefonun Samsung’un Uttar Pradesh’teki Greater Noida tesisinde halihazırda üretildiğini iddia etmişti.

Samsung Galaxy M62

Bahsedildiği gibi, Galaxy M62, Bluetooth SIG sitesinde telefonun Bluetooth v5.0’a sahip olacağını düşündürmüştü. Merakla beklenen telefon, ABD FCC web sitesinde devasa bir 7.000mAh pil, 25W hızlı şarj, USB Type-C bağlantı noktası ve 3,5 mm ses bağlantı noktasıyla karşımıza çıktı. Akıllı telefonun kasasının görüntüleri de geçtiğimiz ay karşımıza çıkmıştı. Samsung Galaxy M62, benchmark testinde tekli çekirdek performansında 763, çoklu çekirdek performansında da 1952 puan aldı. Yazılım tarafında ise Android üzerine kurulan ONE UI ile birlikte gelecek. NFC desteği ve 256 GB depolama seçeneği de olması beklenen özellikler arasında.

CS GO bıçağı yüzünden 8 yıl hapis cezası alacak!