Samsung Galaxy Fold ailesinde indirim kararı

Yayın tarihi: 23 Haziran 2021 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 22 Haziran 2021 Salı 4:18 pm

Akıllı telefon pazarında önemli bir oyuncu olan Samsung Galaxy Fold serisinde indirime gidiyor. İşte konuya ilişkin detaylar.

Söz konusu akıllı telefonlar olduğunda Samsung’un dünya çapında bir marka olduğunu kimse inkar edemez. Güney Koreli teknoloji devi, son birkaç yılda tasarımsal anlamda da önemli işlere imza atmaya başladı. Katlanabilir ekranlı telefon fikrini ortaya atan ve bunun için ilk somut adımları atan Samsung, şimdi işi bir ileri boyuta daha taşıyor.

Yeni çıkan teknolojilerin pahalı olması kadar normal bir şey yok. Nitekim katlanabilir ekranlı telefonlar da ilk çıktığında hayli uçuk etiketlere sahiplerdi. Şimdi ise bu etiketlerin biraz daha makul seviyelere indiğini görüyoruz.

Samsung Galaxy Fold

Hatırlanacağı üzere Huawei Mate Xs modelini ülkemizde 30 bin TL’ye satışa sunmuştu. Samsung ise Z Flip için ilk etapta 15 bin TL gibi uçuk bir fiyat istemişti. Fold 2 ise bu iki modele nazaran daha uygun bir etiketle yani 20 bin TL’den satışa çıkmıştı.

Şimdi ise sıra Fold 3’e geldi. Son 1 haftadır Fold 3 fiyatının mevcut Fold 2’den bile ucuz olacağı konuşuluyor. Nitekim bu durum Samsung’a yakın isimler tarafından da doğrulanmış durumda. Eğer iddialar doğruysa Fold 3 şimdiye kadar ki en ucuz katlanabilir ekranlı telefon olabilir.

Elbette Türkiye şartlarında durum ne olur kestirmek biraz güç. Malum ülkemizdeki vergiler hat safhada. Yine de bekleyip göreceğiz.

Otomobil satışları fiyat artışına rağmen arttı