Samsung Galaxy A53 5G basın görselleri sızdırıldı

Yayın tarihi: 5 Şubat 2022 Cumartesi 10:00 am - Güncelleme: 4 Şubat 2022 Cuma 7:54 pm

Bu yılın en çok beklenen telefonlarından birisi olan Galaxy A53 5G için basın görselleri sızdırıldı. Kardeşi A52 ile nispeten benzer bir tasarım çizgisine sahip olan telefon, arka tarafında sert darbelere karşı dayanıklı olmasını sağlayan polikarbonat malzeme ile geliyor.

Ekranın üst tarafındaki delik ise klasik selfie kamera tasarımının devam ettirildiğini bizlere gösteriyor. Peki ama modelin donanımsal özellikleri nasıl?

Samsung Galaxy A53 5G

Hemen Galaxy A53 5G modelinin donanımsal özelliklerine de göz atmış olalım. Buna göre cihaz gücünü Samsung üretimi olan Exynos 1200 yonga setinden alacak. 6.5 inçlik Super AMOLED ekran ile gelmesi beklenen model 120 Hz ekran tazeleme oranına sahip olacak. 5.000 mAh’lik bir bataryayı bünyesinde barındıracak olan telefonun hızlı şarjı destekleyeceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 

Gelelim isterseniz Galaxy A53 5G’nin kamera özelliklerine. Telefonun 12MP’lik ultra geniş açılı ana kamerasına 5MP derinlik sensörü ve 5MP’lik makro sensör eşlik edecek. Mart ayında resmi olarak tanıtılması beklenen modelin ülkemizde de satışa çıkması kuvvetle muhtemel. Fakat fiyat konusunda şimdiden bir şey söylemek kolay değil. Zira telefon ülkemize gelene kadar dolar kurunun durumu ve diğer etkenler fiyatı olumlu veya olumsuz etkileyebilir.

Yeni Joker filminde Batman de olacak!