Samsung Galaxy A03 uygun fiyatlı bir model olacak

Yayın tarihi: 27 Kasım 2021 Cumartesi 11:00 am - Güncelleme: 26 Kasım 2021 Cuma 2:27 pm

Bütçe dostu akıllı telefon arayanların uzun bir süredir beklediği Samsung Galaxy A03 modeli sonunda kullanıcılarla buluşuyor. Tanıtımı yapılan bu ürün hem uygun fiyatlı hem de iyi özellikler taşıyor.

Yeni Samsung cihazında öncelikle 6,5 inçlik HD+ çözünürlüklü Infinity-V ekran olduğunu belirtelim. Bu ekran birçok kullanıcı için yeterli. Kamera bakımından da fiyatına göre şaşırtıcı özelliklere sahip olduğu açık. Bu cihazda 48 MP ana kamera ve 2 MP derinlik sensörü yer alıyor. Cihazın ön kamerasına baktığımızda bizleri 5 MP boyutunda bir donanım karşılıyor.

Bu cihazın renk bakımından da farklı seçenekler sunacağını belirtelim. İsteyenler mavi siyah veya kırmızı renklerden herhangi bir tanesini tercih edebilir. Bu renkler zaten genellikle diğer akıllı telefonlarda da kullanılıyor. Batarya gücü bakımından da iyi bir konumda.

Samsung Galaxy A03

 

Bu cihaz için belirlenen batarya gücü 5000 mAh boyutunda. Günlük işlerinizi ve internet ile ilgili tüm aktivitelerinizi yapmanız mümkün. Bu batarya sizi bir gün boyunca internetiniz açık bir şekilde götürebilir. Ayrıca 1,6 GHz çok çekirdekli bir işlemci bulunuyor. Cihazın RAM kapasitesi ise 3 – 4 GB RAM seçeneklerine sahip. Samsung Galaxy A03 bu açıdan biraz düşük kalabilir.

Samsung, akıllı saat satışlarında Apple ile arayı kapatıyor

Depolama alanı açısından 32 GB ile başlayıp 128 GB düzeyine kadar çıkıyor. Bu açıdan yeterli olduğunu söyleyebiliriz. Yeni modelin 2021 yılının sonlarında piyasada yerini alması bekleniyor. Fiyat açısından da uygun bir rakam alacağı kesin.