Samsung, delikli ekran mucizesi ile büyük hayranlık uyandırdı

Yayın tarihi: 28 Ağustos 2020 Cuma 8:30 am - Güncelleme: 27 Ağustos 2020 Perşembe 2:14 pm

Samsung’un delikli ekran teknolojisi, Apple firması ile olan rekabetinden dolayı ona büyük bir avantaj sunacağı kesin gözüyle bakılıyor. 

Teknoloji devi, Galaxy S10 serisi itibariyle yeni amiral gemisi telefonlarında Samsung delikli ekran mucizesi tercih ediyor. Böylece kullanıcılara eşsiz bir ekran kullanım fırsatı sunuluyor. Underwriters Laboratories ismini taşıyan bir güvenlik şirketi, Samsung’un yeni ekran teknolojisi ile ilgili son derece kapsamlı araştırmalar yapıyordu. Bu araştırmalar sonucunda; beklenenden çok daha olumlu sonuçlar ortaya çıktı.

delikli ekran

Samsung Display’in ekran delme teknolojisinin kaliteden ödün vermediği bundan kısa bir süre önce de sürekli gündeme geliyordu. Şimdi ise bahsi geçen şirket bu durumu onaylamış oldu. Samsung Display’in sektördeki en iyi üretici olduğu kanıtlanınca, şirkete olan ilgi daha fazla arttı.

Galaxy Note20 Ultra ve Galaxy Z Fold 2’deki ekran modelleri ile ilgili yapılan testlerde son derece ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Yapılan araştırmalarda, firmanın en kaliteli delikli ekranlara sahip olduğu ortaya çıktı. Ekranda yer alan deliklerin hemen yanındaki kısımlarda hiçbir şekilde kayıp yaşanmıyor.

Samsung tarafından yapılan açıklamada; son derece kaliteli bir lazer kesim tekniği kullanıldığı ifade edildi. Sizce Samsung, bu kadar iyi ekranlar üretmek için başka neler yapıyor? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yerli araba projelerine TÜBİTAK desteği verilecek!