Samsung Bixby güncellemesini yayınladı

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2021 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 10 Temmuz 2021 Cumartesi 5:37 pm

Çoğu insan yeni Galaxy telefonlarını kurarken Bixby’nin nasıl devre dışı bırakılacağına ilişkin talimatları arasa da Bixby hala bazıları tarafından kullanılıyor Samsung henüz bu özellikten vazgeçmedi ve iyileştirmeler yapmaya devam ediyor.

Samsung, Bixby için büyük bir güncelleme yayınladı.  Bu güncellemede çok fazla yeni özellik olmasa da , sesli asistanını tekrar kullanmaya başlamanızı sağlayabilecek birkaç iyileştirme yapılmış.

 

Yeni başlayanlar için, “Hi Bixby” komutu artık ses eğitimine ihtiyaç duymuyor.  Böylece ilk kurulum oldukça kolaylaşıyor. Sesli sorgunuza verilen yanıt da değiştirildi ve artık ekranın tamamını değil, sadece küçük bir bölümünü kaplıyor.

Bixby

Yanıt varsayılan olarak 15 saniye ekranda kalacak, ancak bu süreyi ayarlama seçeneğine sahip olabileceksiniz. Güncellemedeki önemli bir değişiklik, kişiselleştirilmiş yanıt özelliği. Sesli asistan, zaman içinde tercihlerinizi öğrenebilecek ve “Kişiselleştirilmiş Samsung Bixby” geçici olarak etkinleştirilebilecek.

Tercihlerinizi ve sizi tanıyan bu Bixby size özel yanıtlar ve seçenekler sunacak. Ayrıca, daha hızlı ve daha rahat görev yürütme yapabilmeniz için ana ekranınıza bir hızlı komut simgesi koyma özelliği de geliyor. Güncellemenin kendisi Samsung Galaxy Store’da zaten mevcut ancak tüm pazarlara ulaşması biraz zaman alabilir. Siz de güncellemeyi alıp almadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Huawei Freebuds 4 kablosuz kulaklık ile mobil dünyanızı şenlendirin