Samsung, bazı modelleri için Android 12 güncellemesini yayınladı

Yayın tarihi: 5 Şubat 2022 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 4 Şubat 2022 Cuma 7:45 pm

Popüler Samsung modellerine Android 12 müjdesi! Android dünyasının en başarılı isimlerinden birisi olan Samsung, güncelleme anlamında da kullanıcılarını üzmüyor.

Bu güne kadar pek çok üst seviye modeline Android 12’yi başarılı bir şekilde servis eden şirket, şimdi de gözünü nispeten daha eski telefonlarına dikti. Hatta bunun için ilk somut adım atıldı bile. Gelen bilgilere göre Galaxy S10, Galaxy S10e ve Galaxy A52 yeni sürüme geçiş yaptı. Bunun yanı sıra Galaxy Tab S7 Plus kullanıcıları da Android 12’yi deneyimleyebilecek.

Samsung

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, güncelleme desteği anlamında Android dünyasının belki de en iyisi. Çünkü marka birçok telefonunu son güncellemelerden haberdar ediyor ve bunları sorunsuz şekilde kullanıcıları ile buluşturuyor. Tepe modellerine Android 12’yi sorunsuz şekilde servis eden şirket, şimdi de gözünü daha eski telefonlarına dikti. Gelen bilgilere göre Galaxy S10, Galaxy S10e ve Galaxy A52 Android’in son sürümü ile buluştu.

 

Gelecek hafta ise yeni Samsung modelleri Android 12’yi tatmış olacak. Buna göre Galaxy S10 Lite, Galaxy A51 gibi telefonlar önümüzdeki haftadan itibaren yeni sürüm ile tanışacak. Samsung sadece telefonlarına değil, bazı tabletlerine de bu güncellemeyi verecek. Galaxy Tab S7 FE ve Galaxy Tab S6 Lite bu cihazların başında yer alıyor.

Apple iPhone SE 3 yakında geliyor: Test aşamasına geçildi