Samsung Adidas markalı çevre dostu kulaklıklar geliyor

Yayın tarihi: 6 Nisan 2021 Salı 7:30 am - Güncelleme: 5 Nisan 2021 Pazartesi 4:52 pm

Sammobile’ın bildirdiğine göre Samsung, kablosuz kulaklık ürünlerinde adından söz ettirmek için yeni bir yol deniyor.  Galaxy Buds Pro Adidas Original Special Pack (şimdilik yalnızca Güney Kore’de mevcut), klasik yeşil-beyaz Stan Smith markalı mini bir spor ayakkabı kutusu gibi görünen bir paket içinde gelecek.

Kulaklıklar aynı zamanda klasik bir snapback kapağına benzeyen markalı bir kasa içerecek. Kutunun içinde Samsung’un Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklıkları Phantom Black, Phantom Silver ve Phantom Violet renklerinde sunulacak. Paket ayrıca bir çift Stan Smith spor ayakkabı satın almak için özel bir kupon da içerecek.

Galaxy Buds Pro Adidas

Özel baskı aynı zamanda şirketin çevre dostu çabalarını da ortaya koyuyor. Snapback kasası bile geri dönüştürülmüş plastik kullanılarak yapılmış. Ayrıca Galaxy Buds Pro’nun % 20 çevre bilincine sahip Tüketim Sonrası Malzemeler (PCM) kullandığı da belirtiliyor. Şirket “Bu özel paketi, özellikle sürdürülebilir ürün ve modaya ilgi duyan MZ nesilleri olmak üzere değer tüketimi arayan tüketiciler için planlıyoruz. Gelecekte çeşitli markalarla anlamlı işbirliği yaparak Galaxy’nin benzersiz çevre dostu ekosistemini güçlendirmeye devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.

Tomurcukları bir Galaxy telefonla eşleştirdiğinizde, kilit ekranı, simgeler, mesaj ve arama ekranları için özel bir Adidas Originals temasının kilidini açacaklar. Snapback kasası geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış ve Galaxy Buds Pro’nun kendisi yüzde 20 tüketici sonrası malzemelerden yapılmış. Adidas özel baskı Buds Pro, 7 Nisan’da 279.000 KRW (250 $) karşılığında 6.000 adetlik sınırlı sayıda satışa sunulacak. Belirtildiği gibi, yalnızca Güney Kore’de satışa sunulacaklar. Şu an için ürünlerin global satışları olacak mı sorusunun net bir cevabı yok. Ancak ilerleyen aylarda bu durum netleşecektir.

Samsung Galaxy F02s, yeniden tasarlanmış Galaxy M02s / M12 olarak piyasaya sürüldü