Samsung 5 yıl güncelleme sözü!

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2021 Pazar 8:30 am - Güncelleme: 2 Temmuz 2021 Cuma 3:24 pm

Samsung, kısa bir süre önce özellikle üst segmentte yer alan cihazlar için 3 yıllık güncelleme sözü verdiğini açıklamıştı. Şimdi ise Samsung bu sözüne bir yenisini daha ekledi.

Malum Android kullanıcıları için güncellemeler çok önemli. Günümüzde pek çok Android modeli sadece tek bir güncelleme alıyor. Bu da kullanıcılar açısından sıkıntılı bir durum.

Neyse ki Samsung bazı modellerine 3 yıl Android güncellemesi vereceğini açıklamıştı. Şimdi bir söz de güvenlik güncellemeleri için geldi.

Güney Koreli üretici üst segment cihazları için güvenlik güncellemesi sözü verdi. Samsung’un bu sözü S20 ve Note 20 ailesindeki cihazları kapsıyor. Elbette bu modellerin üzerindeki cihazlar da 5 yıllık güncelleme sözüne dahil edilecektir.

Bu söz sadece güvenlik güncellemelerini kapsayacak. Yani telefonunuz 3 yıl Android güncellemesi aldıktan sonra 2 yıl daha güvenlik güncellemelerini almaya devam edecek. Bu gerçekten Samsung kullanıcıları için hayli olumlu bir haber.

Zaten günümüzde bir telefonun kullanım ömrünün de 3 ya da 4 yıl olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla Samsung’un bu sözünün müşterileri için hayli önemli olduğunu da dile getirebiliriz. Bakalım Android tarafındaki diğer isimlerden de benzer sözler gelecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Samsung Galaxy F22 netleşti! 6 Temmuz’da geliyor