Samsung 2022 yılı için yol haritasını belirledi

Yayın tarihi: 27 Kasım 2021 Cumartesi 9:00 am - Güncelleme: 26 Kasım 2021 Cuma 2:13 pm

Samsung, 2022 yılı için şimdiden kolları sıvamış durumda. 2021’i oldukça verimli geçiren ve eşine az rastlanılan bir karlılık durumuna ulaşan teknoloji devinin aynı süreci 2022’de de devam ettirme konusunda ısrarlı olduğunu görüyoruz.

Bu sabah saatlerinde paylaşılan ve Samsung’un 2022 yılı yol haritası olduğu iddia edilen aşağıdaki görsele göre, şirketin 2022 yılı için en çok çalışacağı sektör tablet piyasası olacak. Öyleki, yeni yılda tamı tamına 6 farklı tablet çıkarmayı hedefleyen Samsung’un amiral gemisi, orta segment ve alt segment sınıflarında yaklaşık 33 milyon civarı tablet üretimi hedeflediği görülüyor.

 

Samsung

Samsung tarafından üretilmesi hedeflenen 6 tablet modelinin zaten 4 tanesini doğrudan Tab S8 modelleri oluşturuyor. Buna göre Tab S8 serisi, Tab S8 Lite, Tab S8, Tab S8+ ve Tab S8 Ultra olarak raflardaki yerini alacak. Bu cihazlar haricinde orta segment için ayrıca Tab A8 modelinin ve alt segment içinse Tab A7 Lite modelinin üretileceğini anlıyoruz. Paylaşılan görselde ayrıca Galaxy Book2 Pro 360 ve Galaxy Book2 Pro modellerinin de bu sene satışa sunulacak Laptop/PC modelleri arasında yer alacağını görüyoruz.

Tabloda şirketin 2022 yılı için akıllı telefonlara ilişkin nasıl bir strateji izleyeceğine dair herhangi bir veri bulunmuyor. Zaten düşünüldüğü zaman, bir yıl içerisinde onlarca farklı akıllı telefon modeli tasarlayıp, yüzlerce milyon adet üreten bir firma için, böylesi bir bilgiyi vermek de çok mümkün olmasa gerek.

Instagram için zor günler! Adam Mosseri, Senato’da ifade verecek