Samsung 100 milyon cihazı güncelleyecek

Yayın tarihi: 21 Mart 2022 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 21 Mart 2022 Pazartesi 9:10 am

Samsung güncelleme sürprizi ile gündeme bomba gibi düştü. Dünyanın en büyük markaları içerisinde yer alan şirket ilginç bir söz verdi.

Güney Koreli teknoloji devi kullanıcılar tarafından güncelleme problemi nedeniyle sürekli eleştiri alıyor. Özellikle ürün gamında yer alan çeşitlilik nedeniyle beklenti yaratıyor. Tüm akıllı telefon kullanıcıları Samsung modelleri için güncelleme bekliyor. Çeşitlilik arttıkça kullanıcı sayısı da artıyor ve bu durum güncelleme bekleyen kişi sayısını yukarı taşıyor.

Hatırlayacağınız üzere Apple cihazlarına güncelleme için söz vermişti. Şirket bu nedenle birçok cihaza güncelleme iletti. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda şirketin sözünü tuttuğunu görüyoruz. Şimdilerde ise 100 milyondan fazla cihaza güncelleme geleceği ifade ediliyor. Muhtemelen ilk başlarda birçok yazılımsal sorun yaşanacaktır. Fakat Samsung bunları yeni güncellemeler ile giderebilir.

güncelleme

Akıllı telefon devleri sadece tasarım ve yazılım ile ön plana çıkmıyor. Aynı zamanda güncellemeler büyük bir öneme sahip. Mesela herhangi bir marka yeteri düzeyde güncelleme yayınlanmazsa üzerine çarpı atılıyor. Bu durum sadece Samsung için geçerli değil tüm akıllı telefon modelleri buna uymaya gayret gösteriyor.

Samsung tarafından 100 milyondan fazla telefona One UI 4.1 güncellemesi dağıtılacağı ifade edildi. Kullanıcıları sevindirecek olan birçok sürpriz paylaşıldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamalara baktığımızda yeni nesil cihazlara sahip birçok kullanıcının güncellemelerden yararlanabileceğini görüyoruz.

Samsung iki yönlü katlanabilir akıllı telefon üretecek

Konu ile ilgili ortaya çıkan son detayları topladığımızda Galaxy S22 ve Galaxy A serisi cihazların güncelleme ile birlikte satıldığını görüyoruz. İlerleyen vakitlerde uygun fiyatlı modeller için bu güncellemenin yayınlanması yüksek bir ihtimal gibi görünüyor. Gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya gayret gösteriyoruz.