Şampiyonluk için son bir adım! Trabzonspor, Adana’da nefes aldı

Yayın tarihi: 23 Nisan 2022 Cumartesi 10:40 pm - Güncelleme: 23 Nisan 2022 Cumartesi 10:40 pm

Süper Lig’in 34. haftasında lider Trabzonspor, deplasmanda Adana Demirspor’u 3-1 mağlup etti. Gelecek hafta sahasında oynayacağı Antalyaspor maçından 1 puan alması halinde bordo mavililer şampiyonluğunu ilan edecek.

Süper Lig ‘in 34. haftasında lider Trabzonspor , deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Son 4 maçında kazanamayan Bordo-Mavili takım deplasmanda kazanarak şampiyonluk adına önemli bir adım atmak istedi. Ev sahibi Adana Demirspor ise Balotelli’nin yokluğunda sahasında Trabzonspor’u eli boş göndermenin hesaplarını yaptı.

Karşılaşmaya bordo mavili ekip hızlı başladı ve 7. dakikada Bruno Peres’in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Trabzonspor 12. dakikada Cornelius’un golüyle durumu 2-0 yaptı. Maçın ilk yarısı Trabzonspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmada ikinci yarısına da etkili başlayan taraf Trabzonspor oldu. Bordo mavililer, Djaniny’nin 61. dakikadaki golüyle durumu 3-0’a getirdi. Adana Demirspor, Vargas’ın 75. dakikada attığı frikik golüyle durumu 3-1 yaptı. 90+3’te Adana Demirspor Loic Remy ile penaltı kaçırdı. Maçın geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Trabzonspor, deplasmanda 3-1 kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Bordo mavililer, gelecek hafta evinde oynayacağı Antalyaspor maçından 1 puan çıkarması halinde şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.