Şampiyonlar Ligi’nde ilk maç! Galatasaray Kopenhag maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 20 Eylül 2023 Çarşamba 10:13 am - Güncelleme: 20 Eylül 2023 Çarşamba 10:15 am

Temsilcimiz Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde perdeyi Kopenhag maçıyla açıyor. Okan hocanın yıldızları devler ligine galibiyetle başlamak istiyor. Peki Galatasaray Kopenhag maçı saat kaçta? Galatasaray Kopenhag maçı hangi kanalda?

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde grup heyecanı başlıyor. Okan Buruk yönetimindeki Sarı Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında sahasında Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaşacak. Temsilcimiz, taraftarı önünde sahadan 3 puanla ayrılarak Avrupa’nın 1 numaralı arenasına moralli başlamanın hesaplarını yapıyor. Karşılaşmaya tam kadro hazırlanan Galatasaray’da uzun süren bireysel programdan çıkan yeni transfer Wilfried Zaha’nın maç kadrosunda olması bekleniyor. Gruptaki diğer maçta Bayern Münih ile Manchester United, Almanya’da kozlarını paylaşacaklar.

Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam saat 19.45’te başlayacak ve Rams Park’ta oynanacak Galatasaray-Kopenhag maçı EXXEN’den canlı yayınlanacak. Maçı Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetecek.

ŞİFRESİZ DE YAYINLANACAK

Azerbaycan kanalı CBC Sport, Çarşamba günü oynanacak Galatasaray-Kopenhag maçını şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

Galatasaray-Kopenhag muhtemel 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Ziyech, Icardi

Kopenhag: Grabara, Jelert, Vavro, Diks, Meling, Falk, Claesson, Elyounoussi, Achouri, Bardghji, Oskarsson

17. DEFA DEVLER LİGİNDE

Galatasaray, 17. kez UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek. Sarı-kırmızılılar, 7 kez direkt gruplardan başlarken, 10 kez de elemelerden gruplara kaldı. Cimbom, Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk olarak 1993-1994 sezonunda yer alırken, son kez de 2019-2020 sezonunda oynadı.

2 DEFA KARŞILAŞTILAR

Galatasaray ile Kopenhag bugüne kadar 2 kez rakip oldu. 2013-2014 sezonunda Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki müsabakalarda sarı-kırmızılılar, İstanbul’da rakibini 3-1 yenerken, deplasmanda ise 1-0 mağlup oldu. Aslan’ın 3 golüne, Kopenhag 2 golle karşılık verdi.

309. MAÇ

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 308 kez oynadı. Söz konusu maçlarda Aslan, 111 defa sahadan galip ayrılırken, 115 kez de rakiplerine mağlup oldu. 82 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom rakip fileleri 413 kez havalandırırken, kalesinde ise 453 gol gördü.

Bir gecede 23 gol! İşte Şampiyonlar Ligi’nde ilk sonuçlar