Salim Şen’den kulis bilgisi! “Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu’nu ortak aday olarak teklif etmiş”

Yayın tarihi: 5 Ocak 2023 Perşembe 10:00 pm - Güncelleme: 5 Ocak 2023 Perşembe 11:56 pm

TELE1’de yayınlanan Açıkça’da konuşan Hukukçu Salim Şen, bu gece gerçekleştirilen Altılı Masa toplantısında Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu’nun ortak cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu göstereceğini öğrendiğini ifade etti. 

TELE1 ekranlarında yayınlanan ve Gökmen Karadağ’ın sunduğu Açıkça’da bu akşam Altılı Masa’nın bugün gerçekleştirdiği toplantı konuşuldu.

Karamollaoğlu: Bugün ‘Altılı Masa’da adaylık konusu açılır

Programın konuklarından Hukukçu Salim Şen, son günlerdeki yoğun ve kritik gündem maddeleri nedeniyle Masa’nın toplantısını uzatabileceğini belirterek, “Asıl önemlisi seçime bu kadar az zaman kala kimim Millet İttifakı’nın adayı olacağı hususunun Masa’da her ne kadar gündemde olmasa da tartışıldığını biliyoruz” dedi.

Şen sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok sağlam kaynaklardan aldığım bilgiye göre, bu konu masada uzun uzun tartışılmış. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun masada açık açık Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortak aday olarak kendisi tarafından teklif edildiğini biliyorum, aldığım bilgiye göre”

Şen ayrıca, bu teklif üzerine Akşener’in masanın çoğunluk kararına uyacağını söylediğini ve masanın diğer bileşenlerinin Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda ortak noktaya vardığını kaynaklarından öğrendiğini ifade etti.