‘Şakkadanak’ Necmettin Batırel’in İstanbul, Ankara, İzmir paylaşımına tepki yağdı

Yayın tarihi: 16 Nisan 2024 Salı 11:33 am - Güncelleme: 16 Nisan 2024 Salı 2:05 pm

‘Şakkadanak’ açıklamasıyla hafızalara kazınan Necmettin Batırel’in seçimleri CHP’nin kazandığı İstanbul, Ankara ve İzmir’e yönelik paylaşımına tepki yağdı.

“Şakkadanak 10 milyar dolar satarım herkes şaşırır, ardından bir 10 milyar dolar daha satarım” sözleriyle hafızalara kazınan ve AKP’ye yakınlığıyla bilinen Necmettin Batırel X hesabından “Hükümetin yerinde olsam İstanbul, Ankara ve İzmir’e tek bir çivi bile çakmam, tek kuruş destek vermem. Mademki bu şehirlerdekilerin büyük çoğunluğu kendilerine hizmet etmeyen başkanları yeniden seçtiler, ne halleri varsa görsünler. Kurunun arasında yaş da yanarmış yanarsa yansın” paylaşımında bulundu.

Batırel’in paylaşımına tepki yağdı. TELE1 programcısı Burçin Atılgan paylaşıma “Zihniyet bu…Halkı soyarak zengin olan sistemin yandaşları harçlıkları azalınca bu kadar düşebiliyor işte” diye tepki gösterirken, başka bir kullanıcı “Bu mantıkla bakarsanız Necmetin bey, İzmir Ankara İstanbul’da oy vermeyenlerin çöpleri toplanmayacak mı? Bu nasıl bir zihniyet ? K A Y B E D E C E K S İ N İ Z!” diye yazdı.

Batırel’in tepkiler sonrası paylaşımını sildiği görüldü.

Necmettin Batırel’in paylaşımı 👇

Kaynak: TELE1