Sakine Garipoğlu’nun olduğu iddia edilen hesaptan iğrenç paylaşım!

Yayın tarihi: 5 Ağustos 2023 Cumartesi 12:49 pm - Güncelleme: 5 Ağustos 2023 Cumartesi 12:49 pm

Vahşice ve acımasızca katledilen Münevver Karabulut‘un katili Cem Garipoğlu’nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu’na ait olduğu iddia edilen bir paylaşım tepki çekti. Söz konusu paylaşımda bir insan figürünün boğazında V şeklinde bir makas yer alıyor.

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ve Melis Çatak’la aynı karede yer aldığı fotoğrafları yayılan, katil Cem Garipoğlu’nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu, sosyal medyanın gündemine oturdu. Sakine Garipoğlu, ailece Münevver Karabulut’un öldürüldüğü koltukta kahkaha atarak poz vermeleri tepki çekmişti. Cem Garipoğlu’nun işlediği cinayet ve cinayetten sonra yaşananlarla birlikte Sakine Garipoğlu’nun koltuk pozu yeniden konuşulmaya başlamışken, Garipoğlu’nun Instagram hesabından yaptığı iddia edilen paylaşım tartışma yarattı.

Münevver Karabulut’un canice katledildiği villa yıkıldı!

Paylaştığı fotoğrafta büstün boğazında V şeklinde duran makas, akıllara Münevver Karabulut cinayetinin ortaya çıkmasının ardından yayılan otopsi raporunu getirdi.

İşte Sakine Garipoğlu’nun hesabından paylaşıldığı iddia edilen o paylaşım…

NE OLMUŞTU?

Yapılan adli tıp araştırmalarına göre Münevver Karabulut’un vücudunda 13’ü kafasında olmak üzere 29 kesik bulunduğu, başı gövdesinden sağken ayrıldığı, vücut ve giysilerinde birden fazla erkeğin tükürük ve spermi bulunduğu tespit edildi.

DNA testlerine göre spermlerin Cem Garipoğlu’nun soyağacından aynı aile bireylerine ait olduğu belirlendi. Münevver Karabulut’un boynunun altında V şeklinde 2 kesik bulunması, diğer kesiklerin analizi, sırtında toprak bulunması; uzman görüşlerine göre sadist bir ayinde işkence edilerek öldürüldüğü öne sürüldü.