Sakatlığı nedeniyle Survivor All Star’a veda eden Merve Aydın oğluna kavuştu

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2022 Cumartesi 11:50 am - Güncelleme: 7 Mayıs 2022 Cumartesi 11:50 am

Survivor All Star 2022’de yarışırken sakatlanarak adaya veda etmek zorunda kalan Merve Aydın oğluna kavuştu. Aydın’ın uçaktan indikten sonra oğlu ile buluşma anı ise duygu dolu anlar yaşattı.

Survivor All Star 2022’de Parviz’in ardından Merve Aydın da sakatlık yaşayarak adaya veda etmek zorunda kalmıştı. Aydın, dokunulmazlık oyunu sırasında parkurda sakatlık yaşadı.

Merve parkurda yarıştığı sırada aşil tendonunun koptuğu söyleyerek kendisini yere bıraktı. Merve Aydın’ın kendisini yere bırakması sonrası Survivor yarışma programının doktoru Serhad Ömercikoğlu, Merve’ye ilk müdahalesini yaptı. Merve Aydın daha sonra ise hastaneye kaldırıldı.

Ada konseyinde Merve Aydın’ın durumunu açıklayan Acun Ilıcalı, Merve’nin ciddi bir sakatlık yaşadığını söyleyerek “Gözyaşlarıyla başlayan bir konuşmanın sonunda Merve’yi bıraktığım nokta iyi bir nokta. Ancak Merve’nin yaşadığı ağır bir sakatlık. Canımızdan ve sağlığımızdan daha önemlisi yok. Ortopedik sakatlıklar bir süre sonra geçiyor ve normal hayatına devam ediyor. Sevgili Merve’nin Survivor macerası sona erdi. Bir mucize bekliyorduk ama olmadı. Yapılan kontrollerde devam etme şansı olmadığı net olarak gözüküyor” ifadelerine yer verdi.

OĞLUNA KAVUŞTU

Adaya veda eden Merve Aydın’ın oğlu ile buluştuğu anlara ait görüntüler ise izleyenleri duygulandırdı. Aydın’ın yaşadığı sakatlık nedeni ile tekerlekli sandalye ile hareket ettiği görüldü.

Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor’da iki isim diskalifiye oldu