‘Sakal’ nedeniyle demişti… Erdoğan’ın istifa dilekçesi ortaya çıktı… Gerçek bambaşka!

Yayın tarihi: 8 Eylül 2019 Pazar 9:06 pm - Güncelleme: 9 Eylül 2019 Pazartesi 10:50 am

Sakal nedeniyle istifa ettiğini ileri süren Erdoğan’ın “özel sektörden aldığı teklif” nedeniyle istifa ettiği ortaya çıktı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘İstanbul’da İETT’de sakallılarla uğraşmaya başladılar. Benim dönemimde de bir albayı getirdiler İETT’nin başına. Personellerin sakalını kesiyordu. En son ben kaldım. Benim de sakalım vardı, beni de çağırdı. Dedi ki ya sakal ya istifa. Ben de ertesi gün istifamı verdim ayrıldım’ dedi ama gerçek farklı çıktı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün imam hatipliler buluşmasında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

HDP’den oturma eylemi yapan aileler için Meclis’e açık çağrı: Köklü bir çözüm için…

Solhaber’de yer alan habere göre “İstanbul’da İETT’de sakallılarla uğraşmaya başladılar. Benim dönemimde de bir albayı getirdiler İETT’nin başına. Personellerin sakalını kesiyordu. En son ben kaldım. Benim de sakalım vardı, beni de çağırdı. Dedi ki ya sakal ya istifa. Ben de ertesi gün istifamı verdim ayrıldım” diyen Erdoğan’ın bu sözlerinin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Sakal nedeniyle istifa ettiğini ileri süren Erdoğan’ın “özel sektörden aldığı teklif” nedeniyle istifa ettiği ortaya çıktı.

İşte Erdoğan’ın İETT’den istifa dilekçesi:

“Özel sektörden almış olduğum uygun iş teklifi sebebiyle 18. 6. 1981 tarihi itibariyle istifa etmek istiyorum. Hak kazanıpta kullanamadığım yıllık ücretli iznimin, ihbar önellerime ait çalışacağım 32 günlük yasal süreden düşülerek çıkışımın yapılmasını saygılarımla bilgilerinize arz ederim.”

 

 

Bahçeli’ye yönelik ‘kasetin var mı?’ tartışması mahkemeye taşınıyor