Şaka gibi olay! İneğini ‘Memişlerini yerim’ diye severken, yoldan geçen kadın yanlış anladı

Yayın tarihi: 21 Ocak 2022 Cuma 5:15 pm - Güncelleme: 21 Ocak 2022 Cuma 5:15 pm

Kayseri’de adını Fatma koyduğu ineğin sahibi S.T., ineğini sakinleştirmek için “Canım Fatma’m, bir tanem Fatma’m, senin memişlerini yerim Fatma’m” dedi. Bu sırada yoldan geçen Fatma T. ise söylenenleri üzerine alındı.

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde Fatma ismini koyduğu ineğine düşkünlüğüyle bilinen S.T., günlerdir ineği Fatma’nın doğum yapmasını bekledi. S.T., doğumdan sonra buzağıyı süt emmesi için annesinin yanına götürdü. Sabah’tan Ali Altuntaş’ın haberine göre S.T., buzağının annesini emdiği sırada ineği Fatma’yı sakinleştirmek için “Canım Fatma’m, bir tanem Fatma’m, senin memişlerini yerim Fatma’m” sözlerini ninni gibi söyledi.

TACİZE UĞRADIĞINI SANARAK KOMŞUSUNA ANLATTI

Bu sırada yoldan geçen 45 yaşındaki ilçe sakini Fatma T., S.T.’nin söylediklerini duydu. Ahırdan gelen ‘Memişlerini yerim Fatma’m’ sözünün kendisine söylendiğini zanneden kadın öfkeyle evine giderek, komşusuna sözlü tacize uğradığını anlatan Fatma T, işte olan kocasını arayarak yaşananları söyleyeceğini belirtti.

Ancak komşusu “Önce olayı bir anlayalım sonra ararsın” dedi. Bunun üzerine Fatma T.’nin komşusu, S.T’nin komşusunu arayarak olayı anlattı. S.T.’nin komşusu ise olayın yanlış anlama olduğunu, S.T.’nin ineğinin adının Fatma olduğunu ve ineğini sürekli ‘canımlı birtanemli’ gibi sözlerle sevdiğini söyledi. S.T’nin ineği Fatma’ya olan düşkünlüğünü tüm komşuların bildiğini söyleyen komşunun bu ifadeleri üzerine olay tatlıya bağlandı.

Sokaktaki eşekler sosyal medya sayesinde donmaktan kurtarıldı