Sahte diyerek ağlamıştı! Dilan Polat’ın altınlı fincanının fiyatı ortaya çıktı!

Yayın tarihi: 19 Ekim 2023 Perşembe 2:17 pm - Güncelleme: 19 Ekim 2023 Perşembe 2:40 pm

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat‘ın hakkında kara para aklama iddiaları sonrası mal varlıklarına el konulmasının ardından sahte diyerek ağladığı altınlı kahve fincanının fiyatı ortaya çıktı. Söz konusu fincan 46 bin liraya satılıyor.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat katıldığı bir programda altınlı fincanından altın tozlu kahve içmiş günlerce konuşulmuştu. MASAK tarafından incelemeye alınan, hakkında kara para aklama iddiaları olan ve tüm mallarına el konulan Dilan Polat, altınlı kahve fincanı tekrar gündem olunca fincanın sahte olduğunu söyledi.

Yeşim Salkım’dan ‘Dilan Polat’ isyanı! “Yeter vallahi şiştim”

Dilan Polat’ın kahve içtiği altınlı fincanın markanın sayfasında 46 bin TL’ye satıldığı ortaya çıktı.

Polat “Bu kahve aslında hiçbir işe yaramıyor. Gıcık olduğum insanlar için içiyorum. Sırf birilerini rahatsız etmek için yapıyorum. Nusret’e gittiğimde içtim ilk kez bu kahveyi. Daha sonra altın tozu yapraklarından bana verdiler. Sabah kahvenin içine atıp paylaştım. Sosyal medyada gündem oldu. Bittikçe yenisini aldım. Bunu yapmasalardı içmeyecektim çünkü zaten bit tadı yok. Tanımadık insanları niye gıcık ediyorum bilmiyorum, kendimi de anlamıyorum bazen” ifadelerini kullanmıştı.

Engin Polat’tan Murat Ağırel’e tepki çeken sözler! Dilan Polat özür diledi

Dilan Polat’ın hayranı sitem etti! “Hayatımı kararttınız Instagram hikayesi izleyemiyorum”

Dilan Polat ve Engin Polat’a operasyon yapılabilir iddiası