Sahte AirPods ’lara baskın düzenlendi

Yayın tarihi: 15 Eylül 2020 Salı 9:00 am - Güncelleme: 14 Eylül 2020 Pazartesi 9:12 pm

Piyasadaki sahte AirPods modellerinin önüne geçmek için CBP baskın düzenledi. Baskında ilginç bir şekilde OnePlus Buds’lar ele geçirildi.

Teknoloji dünyasında en çok taklit edilen ve en çok sahte ürünü yapılan Apple, son dönemde artan sahte AirPods modellerinin önüne geçmek için John F. Kennedy Uluslararası Havaalanı için çalışan gümrük ve sınır muhafaza ekibi olan CBP düğmeye bastı. Baskın düzenleyen CBP, bu baskında piyasa değeri 398 milyon doları bulan tam 2.000 adet AirPods ele geçirdiğini açıkladı.

Buraya kadar her şey normal görünüyor. Ancak CBP, resmi Twitter hesabı üzerinden bu duyuruyu yaparken, OnePlus’ın uygun fiyatlı kablosuz kulaklığı OnePlus Buds’ın görseline yer verdi. Bu görsel hakkında açıklama yapmayan CBP, akıllarda soru işaretinin oluşmasına neden oldu.

AirPods

Şimdi CBP’nin ele geçirdiği sahte AirPods’lar OnePlus Buds kutusu altında mı pazara sunulacaktı yoksa OnePlus Buds gerçekten sahte AirPods olarak mı algılandı? Şimdilik ne CBP, ne Apple ne de OnePlus firması konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Muhtemelen çakma ürünler için kaçakçılar OnePlus Buds kutusu altından ürünü piyasaya sunacaktı. Bu yüzden kaçakçılar böyle bir yol izleme gereği duymuş olabilir.

Hong Kong menşeli sahte ürünlerin ele geçirilmesinin ardından CBP New York Saha Operasyonları Direktörü Troy Miller’ın operasyonda yer alan takım arkadaşlarını kutladığını belirtelim.

Wonder Woman 1984 ikinci kez ertelendi