Sahilde otururken mermi isabet etti

Yayın tarihi: 10 Ağustos 2022 Çarşamba 4:15 pm - Güncelleme: 10 Ağustos 2022 Çarşamba 4:15 pm

Rize’de deniz kenarında oturan bir kadına mermi isabet etti, bacağından yaralandı. Polis silahı ateşleyen kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

Rize’nin Pazar ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi’nde serinlemek için deniz kenarına giden Eylül Ece İslamoğlu, yüzdükten sonra deniz kenarına oturdu. Sol bacağında ağrı hisseden İslamoğlu bacağının kanadığını fark etti. Kaçkar Devlet Hastanesi’ne götürülen İslamoğlu, ilk müdahalenin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Bacağına yorgun mermi girdiği tespit edilen İslamoğlu, ameliyat edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kurşunun 1 santim daha içeri girmesinin sakatlığa yol açabileceğini aktaran İslamoğlu, yaşadıklarını şöyle aktardı: “Denizden çıktım, sahilde arkadaşlarımla otururken bir anda ‘Pat’ diye bir ses duydum. Ama silah sesi değildi sanki taş sesi gibiydi. Sonrasında bacağımda bir ağrı oluştu, baktığımda kan akıyordu. Ben ne olduğunu anlamadım, arkadaşlarım kurşun olduğunu söylediler. Çevredekiler geldiler, kucaklayıp hastaneye götürdüler. Ameliyata alınarak bacağımdaki kurşun çıkarıldı. Şu an bir ay boyunca yürüyemeyeceğim.”

Erkek arkadaşının silahından çıkan kurşunla yaralandı