Şahan Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a böyle veda etti

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2023 Cuma 7:10 pm - Güncelleme: 12 Mayıs 2023 Cuma 7:10 pm

Gökbakar, Kınık'ın 'Yarışmayan bir insanı yenemezsin' sözlerine de tepki göstererek, "Sen hala istifa etmedin mi yakışıklı?” ifadelerini kullanmıştı.

Instagram hesabından Kınık'ın istifası sonrası Gökbakar'dan özel bir video geldi. Gökbakar, paylaşımına 'Bye bye yarışmayan adam' sözlerini not düştü. " />

Deprem felaketinde çadır satma skandalı ile gündeme gelen Kızılay’ın başkanı Kerem Kınık’ın istifası ardından Şahan Gökbakar’dan özel bir video geldi.

Kerem Kınık, seçimlere 2 günden az bir vakit kala Kızılay başkanlığından istifa etti. Kınık’ın başında olduğu Kızılay, deprem felaketinde çadır ve gıda satma skandalı gündeme gelmişti. Tepkilerin odağında olan Kınık’ı en sert eleştirenlerden biri de Oyuncu Şahan Gökbakar’dı.

Kınık, Gökbakar’ın eleştirilerine dayanamayıp yanıt vermeye bile çalışmıştı. Kınık, ‘Şahancım ne güzel biz deprem bölgesinde sen Marmaris’te birbirimize bulaşmadan yaşamaya başlamıştık” demişti.

Gökbakar, Kınık’ın ‘Yarışmayan bir insanı yenemezsin’ sözlerine de tepki göstererek, “Sen hala istifa etmedin mi yakışıklı?” ifadelerini kullanmıştı.

Instagram hesabından Kınık’ın istifası sonrası Gökbakar’dan özel bir video geldi. Gökbakar, paylaşımına ‘Bye bye yarışmayan adam’ sözlerini not düştü.

 

AKP içinden Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a sert çıkış! “Bu nasıl üslup”