Şahan Gökbakar isyan etti, helikopter geldi

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2021 Pazar 4:30 pm - Güncelleme: 16 Ağustos 2022 Salı 10:20 am

Türkiye’nin birçok bölgesinde çıkan orman yangınları devam ederken yangın söndürme çalışmalarına katılan oyuncu Şahan Gökbakar “Kendi imkanlarımızla yangına müdahale etmeye çalıştık. Ama buralara artık giremiyoruz. Kimse havadan müdahale etmiyor. Sinirlerime zor hakim oluyorum.” diye isyan etti. Gökbakar’ın isyanı sonrası bölgeye helikopter geldi.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları sürüyor. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, yangın bölgesine giderek acil yardım çağrısında bulundu. Gökbakar, “Kendi imkanlarımızla yangına müdahale etmeye çalıştık. Ama buralara artık giremiyoruz. Kimse havadan müdahale etmiyor. Sinirlerime zor hakim oluyorum.” diye isyan etti.

YouTuber Oğuzhan Uğur da sosyal medya hesabından oyuncu Şahan Gökbakar’ın videosunu paylaşarak, duruma tepki gösterdi.

Uğur, “Adam her gün yangın noktasından canlı yayın yapıyor. Uyarıyor! Yetkililerle bizzat görüşüyor ama boş. Kendi başına malzeme alıyor çabalıyor. Duyun artık! Dün yayında “yanacak” diye uyardığı bölgeler yandı bile. Duyun lütfen. Duyun artık!” ifadelerini kullandı.

Gökbakar daha sonra bölgeye helikopter geldiğini bildirerek, “Helikopter geldi 1 tane… Buna şükür.. ama devamlı sefer yapması lazım” dedi.