Şahan Gökbakar’dan Özgür Demirtaş’a tam destek: Kırmızı çizgimizdir

Yayın tarihi: 15 Mart 2022 Salı 4:57 pm - Güncelleme: 15 Mart 2022 Salı 4:57 pm

Şarkıcı Kıraç ve ekonomist Özgür Demirtaş arasındaki tartışmaya komedyen Şahan Gökbakar da katıldı. Gökbakar, “Özgür Demirtaş kırmızı çizgimizdir” dedi.

Kıraç sosyal medya hesabından ekonomist Özgür Demirtaş’ı isim vermeden hedef alarak, “İsmi lazım değil bir ekonomi yazarı ya da finansçıyı hem de Türkiye’de, 4 milyona yakın insan niye takip eder!” şeklinde yaptığı paylaşımıyla yeni bir tartışma yaratmıştı.

Demirtaş, Kıraç’a “Ülkede istediği kadar ünlü olamayan ve gündeme gelmek isteyen kim varsa bana yazıyor. Te Allahım yarabbim. Kim bu Kıraç?” diyerek yanıt vermişti.

KIRAÇ’TAN YENİ BİR ATAK

Bu sabah yeni bir tartışmayı fitilleyen Kıraç, Demirtaş’ın 2011 tarihindeki mesajlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN DEMİRTAŞ’A DESTEK

İkili arasındaki tartışmaya bilindik bir isim daha dahil oldu. Şahan Gökbakar, oyunculuğunun yanı sıra politik kimliği ile de gündeme geliyor. Komedyen Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Özgür Demirtaş’a şu sözlerle destek verdi:

“Özgür Demirtaş, ekonomist bir halk ozanıdır. Bilgi ve tecrübesi, herkesin anlayacağı şekilde dökülür dilinden. Muzisyenin ‘neden bu kadar takip ediliyor?’ sorusuna açıklayıcı olabilir. Bu garip komedyenin anlamadığı ise, neden böyle bir soru var? #özgürdemirtaşkırmızıçizgimizdir”

Özgür Demirtaş ise Gökbakar’ın kendisi hakkında söylediği sözlerden dolayı teşekkür etti.

Polemikte son perde! Kıraç, Özgür Demirtaş’ın 10 yıl önceki paylaşımlarını yayımladı