Şahan Gökbakar’dan ‘Kayseri’ tepkisi: Ülkeyi yok edebilecek bir durum

Yayın tarihi: 2 Temmuz 2024 Salı 2:39 pm - Güncelleme: 2 Temmuz 2024 Salı 2:39 pm

Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Kayseri’de bir Suriyelinin küçük çocuğa istismarda bulunmasının ardından çıkan olayların üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkemizdeki sığınmacı meselesi bu ülkeyi yok edecek bir sorun. Hem çok kolay bir şekilde iç karışıklık hali alabiliyor” dedi.

Kayseri’de geçtiğimiz gün, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen küçük yaştaki çocuğa taciz iddiasıyla Suriyeli bir şüpheli gözaltına alınmasının ardından kentte ortalık karıştı. Kalabalık grup araçları ters çevirdi ve yabancı uyruklulara ait bazı iş yerlerini ise ateşe verdi.

Olaylara bir tepki de Şahan Gökbakar’dan geldi. Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Bu ülkenin bir evladı olarak, net şekilde şunu söylemeliyim; Ülkemizdeki “sığınmacı” meselesi bu ülkeyi yok edecek bir sorun. Hem çok kolay bir şekilde iç karışıklık hali alabiliyor ( bkn. KAYSERİ), hem de gelecekte TÜRK toplumunun yapısını bozacak ve yıllar içinde yok edecek büyük bir felaket. Soruyorum, ve bir kez daha soruyorum…Ülkemize bunu neden yaptınız? Nasıl yapabildiniz bunu? Acilen bu işe tüm toplum olarak çözüm aramalıyız.

Erdoğan Kayseri’deki olaylar için de muhalefeti suçladı

Kaynak: TELE1