Şahan Gökbakar’dan Kastamonu’ya yardım

Yayın tarihi: 14 Ağustos 2021 Cumartesi 10:19 am - Güncelleme: 14 Ağustos 2021 Cumartesi 10:19 am

Şahan Gökbakar, selin vurduğu Kastamonu‘ya yardım gönderdi. Acil ihtiyaçları AFAD’a ulaştıran Gökbakar, “Kastamonu yalnız değilsiniz” mesajını paylaştı.

Marmaris’te günlerce süren orman yangınlarında yaptığı canlı yayınlar ve yardım çağrılarıyla dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar, bu kez de sel felaketinin yaşandığı Kastamonu için harekete geçti.

Gökbakar, Kastamonu’da selden zarar gören vatandaşların acil ihtiyaçlarını bölgeye hızla gönderdi. Destek mesajı da paylaşan Gökbakar, “Kastamonu için ihtiyaç malzemeleri bugün öğleden sonra yola çıktı. Yarın da Sinop için bir yollayacağız. İnşallah ihtiyaç sahipleriyle en kısa sürede buluşacak. Aklımız ve kalbimiz sizinle. Yalnız değilsiniz…” dedi.

“BİZ ULAŞTIRDIK GERİSİ AFAD’IN KONTROLÜNDE”

Sosyal medya hesabından yardımların ulaştığı bilgisini de veren Gökbakar, “Yolladığımız yardım malzemeleri AFAD deposuna teslim edilmiş, haberi geldi. Tek yerden dağıtım yapılıyormuş. Biz ulaştırdık gerisi AFAD’ın kontrolünde… Kastamonu sizi seviyoruz, yalnız değilsiniz. Allah yardımcınız olsun” diye yazdı.

Şahan Gökbakar’dan yangından sonra sel yayını