Şahan Gökbakar’dan Galatasaray yönetimine sert tepki

Yayın tarihi: 28 Ağustos 2024 Çarşamba 6:43 am - Güncelleme: 28 Ağustos 2024 Çarşamba 6:43 am

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Şahan Gökbakar Galatasaray‘ın Şampiyonlar Ligi’nden elenmesinden sonra Galatasaray yönetimine tepki göstererek “İnsan göz göre göre gelen bu başarısızlığa sinirleniyor” dedi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında bugün İsviçre’nin Young Boys takımını konuk etti. RAMS Park’ta oynanan maçı 1-0 Young Boys kazandı. Young Boys, Şampiyonlar Ligi biletini elde ederken Galatasaray lige veda etti.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi’ne veda etti

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesiyle birlikte Galatasaraylı ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Şahan Gökbakar, alınan yenilginin ardından mevcut Galatasaray yönetimini eleştirdi.

Gökbakar’ın yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Öncelikle tebrikler YoungBoys… Bu maç Galatasaray’ın aylardır süren iç karışıklığının, takımdaki şımarıklığın, yönetimdeki vurdumduymazlığın, teknik heyetteki ezberciliğin ve basiretsizliğin, çıkarcılığın, işbilmezliğin bir sonucunu gördük. İyi gideni bozmak ve başarıyı yermek bizim geleneğimiz malesef. Hala bu takımda sağ bek Barış, sol bek Berkan ise, hala orta sahaya Demirbay umutsa, hala sana önde basana adam gibi bir oyun alternatifin yoksa sen Şampiyonlar Ligini haketmiyorsun demektir. Bugün hiç susmayan bu taraftara yazık. Bugün hep birlikte ilk Dursun Özbek dönemini anımsamadınız mı? Hani Erden Timursuz olan… İnsan göz göre göre gelen bu başarısızlığa sinirleniyor. Şimdi çıkın konuşun “transfer gündemimizde yok” diye!”

Kaynak: HABER MERKEZİ