Şahan Gökbakar, Erdoğan’a soru soran gençle kafasına marul koyarak dalga geçti!

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2023 Cuma 10:27 am - Güncelleme: 12 Mayıs 2023 Cuma 10:27 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerle yaptığı soru cevap programı sosyal medyada tepki çekti. Programa katılan gençlerin AKP’li olduğu iddiası sosyal medyada gündeme geldi. Komedyen Şahan Gökbakar, programa inandırıcılık katmak için seçildiği öne sürülen bir gençle de Twitter’dan dalga geçti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerle ‘soru-cevap’ yaptığı programa katılan gençlerin AKP teşkilatlarından olduğu ve soruların önceden seçildiği iddiası sosyal medyada gündeme geldi. Komedyen Şahan Gökbakar da önceden hazırlanmış sorular sorulduğu öne sürülen yayınla dalga geçen bir paylaşım yaptı.

Erdoğan’ın soru-cevap yayınına katılan gençler AKP teşkilatından çıktı

“EZBERLETİLMİŞ SORULAR”

Şahan Gökbakar’ın paylaşımı şöyle:

“Sayın CB’nına gençlerin soruları bir zamanların “Gerçek Kesit” programını hatırlattı. Seçme gençlere, ezberletilmiş sorular ve tonlamalar aynı oradaki canlandırmalar gibi. Yalnız “alternatif genç” kostümü tam olmamış. Bu çocuğa niye 5 yaş kız çocuğu plaj şapkası giydirdiniz?”

Gökbakar programda yeşil şapkalı bir gençle de kafasına marul koyarak dalga geçti. Gökbakar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bir soru da ben sorabilir miyim?”