Sahada fenalaşan Beşiktaşlı N’Sakala hastaneye kaldırıldı

Yayın tarihi: 21 Ağustos 2021 Cumartesi 11:26 pm - Güncelleme: 22 Ağustos 2021 Pazar 12:28 am

Beşiktaşlı Fabrice N’sakala, Gaziantep maçının 70. dakikasında fenalaşarak yere yığıldı.  Deneyimli futbolcu ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, bilincinin açık olduğu öğrenildi.

Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş Gaziantep’in konuğu oldu. Karşılaşmanın 70. dakikasında siyah-beyazlı ekibin deneyimli oyuncusu Fabrice N’Sakala topsuz alanda fenalaşarak yere yığıldı.

Deneyimli oyuncuya ilk müdahaleyi Necip Uysal yaptı. Devamında sağlık ekipleri sahaya girdi ve Fabrice N’Sakala ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İlk gelen bilgilere göre N’Sakala’nın dili boğazına kaçtı. Öte yandan deneyimli futbolcunun bilincinin açık olduğu öğrenildi. beIN Sports spikeri Özkan Öztürk, “N’Sakala’nın nefes alışverişinde bir sıkıntı yok” ifadelerini kullandı. Daha sonra kendisine gelen bilgiyi aktaran Öztürk, “İyi haberi verelim. N’sakala’nın bilinci açık” dedi.

BEŞİKTAŞ’TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş ise N’Sakala ile ilgili, “Futbol Takımımızın Gaziantep FK ile oynadığı müsabakada yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyuna devam edemeyen Fabrice Nsakala, bilinci açık bir şekilde tedbir amacıyla hastaneye sevk edilmiştir” açıklamasını yaptı. Siyah-beyazlı kulüp daha sonra oyuncunun hastaneden bir fotoğrafını paylaştı. N’Sakala’nın durumunun iyi olduğu gözlemlendi.

TFF’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da N’Sakala için ‘geçmiş olsun’ mesajı yayımladı. TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda, “Gaziantep FK maçında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Beşiktaşlı futbolcu Fabrice Nsakala ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz. Nsakala’nın en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz” denildi.