Sağlık sorunları sebebiyle tahliye edilen Nihal Candan: Cezaevinde 7 vakte çıkarttım namaz kılmayı

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2024 Pazartesi 1:48 pm - Güncelleme: 13 Mayıs 2024 Pazartesi 1:55 pm

Kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklandığı cezaevinden sağlık sorunları sebebiyle tahliye edilen Nihal Candan, “Daha önce 7 vakit namaz kılmıyordum, cezaevinde 7 vakte çıkarttım namaz kılmayı” dedi.

Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanmıştı. Kardeşlerden Nihal Candan’ın cezaevinde anoreksiya olarak bilinen yemek yememe hastalığına yakalandığı ve 37 kiloya kadar düştüğü iddia edildi. Sağlık sorunları gerekçe gösterilen Nihal Candan tahliye edildi.

Tahliye edildikten sonra sık sık röportaj veren Nihal Candan bu kez cezaevinde yaşadıklarını Youtube’da Bak Burası Çok Önemli kanalına anlattı. Candan hapse girmeden de namaz kıldığını söyledi ve “Daha önce 7 vakit namaz kılmıyordum, cezaevinde 7 vakte çıkarttım namaz kılmayı” dedi.

Verdiği kilolar nedeniyle tahliye olan Nihal Candan Nişantaşı’nda

“7 VAKİT NAMAZ KILIYORDUM”

Cezaevindeyken namaz kılmaya başladığını söyleyen Candan, şu ifadelere yer verdi:

“Betonlar arasında bildiğimiz tüm meditasyon uygulamalarını yaptık Bahar’la. Günlük tuttuk. Sabah namazını zaten ben kaçırmazdım. Sabah namazı benim için çok değerli. Çünkü onda bir hadis var; “Namaz uykudan hayırlıdır” diye. O benim en sevdiği hadis. Sadece 7 vakit kılmıyordum. 7 vakite cezaevinde çıkardım. Teheccüd ile nafile namazlarıyla. 7 vakit kılıyordum cezaevinde. Biraz daha tasavvuf, Mevlana bilinci aşılamaya çalıştım kız kardeşime, onu öyle uyuttum.”

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM DİKKAT ÇEKTİ

Nihal Candan’ın yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı. Cezaevinden çıktıktan sonra Candan’ın hem dudak dolgusu hem de yüzüne botoks yaptırdığı görüldü.

Kuaförün ardından bu kez Ortaköy’de! Nihal Candan iddiaların odağındaki eşi hakkında konuştu

Kaynak: HABER MERKEZİ