Sağlık çalışanları zorla otelden çıkarıldı, Ekrem İmamoğlu skandala el koydu

Yayın tarihi: 14 Nisan 2020 Salı 9:54 am - Güncelleme: 14 Nisan 2020 Salı 7:13 pm

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’nda görev yapan Doç. Dr. Serhat Güler, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi doktorlarının oda paralarının ödenmesine rağmen kaldıkları otelden herhangi bir açıklama yapılmadan çıkartıldığını duyurdu. Bunun üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, Güler’e cevap vererek, başka bir otelde yerinin hazırlandığını ifade etti.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’nda görev yapan Doç. Dr. Serhat Güler, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Cerrahpaşa Tıp Fakültesi doktorlarının oda paralarının ödenmesine rağmen kaldıkları otelden herhangi bir açıklama yapılmadan çıkartıldığını duyurdu.

‘SAĞLIK PERSONELİNE SAYGISIZLIK’

Güler paylaşımında “7 gün 24 saat görev başında olan sağlık personeline saygısızlık; Novotel Zeytinburnu ücreti ödenen odalarda ailelerini korumak için konaklayan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi doktorlarını herhangi bir açıklama yapmadan otelden çıkarttı” ifadelerini kullandı.

‘HEMEN YAKINDAKİ BİR OTELDE YERİNİZ HAZIRLANDI’

Dr. Güler’in sosyal medya paylaşımına cevap veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, olayın ardından çok üzüntü duyduklarını belirterek doktorlar için başka bir otelde yer ayırttıklarını açıkladı.

İmamoğlu paylaşımında, “Kıymetli hocam, bu duruma çok üzüldük, sorumluluğumuzda olmayan bir otelde tatsızlık yaşamışsınız. Hemen yakındaki bir otelde yeriniz hazırlandı. Arkadaşlarım sizinle hemen iletişim kuracaklar” dedi.