Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun silahlı saldırıya uğradığı görüntüler ortaya çıktı

Yayın tarihi: 1 Şubat 2022 Salı 6:45 pm - Güncelleme: 1 Şubat 2022 Salı 6:45 pm

Geçtiğimiz günlerde Bakırköy’deki bir restoranda, eski BJK yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Saldırıya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na düzenlenen saldırı anı görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun masada uğradığı silahlı saldırı sonrası kurtulmak için kapıya doğru emekleyerek ulaşmaya çalıştığı görülüyor. Mahmutyazıcıoğlu dizlerinin üzerinde uzaklaşmak istiyor ancak saldırganlar kurşun sıkmaya devam ediyor. Mahmutyazıcıoğlu, saldırının ardından dizlerinin üzerinde bir süre ilerliyor.

AMCASI ALAATTİN ÇAKICI

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın yeğeni olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Çakıcı’nın tahliyesinin ardından birlikte çekildikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak şu notu düşmüştü:

“Meslek hayatımdaki ilk müvekkilim, amcam Alaattin Çakıcı, cezaevinden çıktıktan sonra covid nedeniyle geciken ziyaretimi teknesinde yaptım. Bundan sonra sağlık ve huzur senden eksik olmasın”

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürüldü

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde ilk ifadeler ortaya çıktı