Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yaralanan şoförün annesi konuştu

Yayın tarihi: 9 Şubat 2022 Çarşamba 9:43 pm - Güncelleme: 9 Şubat 2022 Çarşamba 9:43 pm

Sunucu Ece Erken‘in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinden yaralı olarak kurtulan şoför Murat Bilmez’in annesi Fatma Bilmez, olay anını anlattı. 

Sabah’ta yer alan habere göre, Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yaralı olarak kurtarılan şoför Murat Bilmez’in annesi Fatma Bilmez, olay günü yaşananları tüm detaylarıyla anlattı. Bilmez, olayı şu sözlerle anlattı:

“Eline beline attı demişler öyle bir şey yok. Şafak Bey böyle bir saldırının olabileceğini tahmin edememiş. Yoksa onları içeri almazmış. Mekana ona sormadan kimse giremiyormuş. Murat onlar içeri girdikten sonra yan masaya geçmiş. Konuşmuşlar ve para muhabbeti olmuş.”

“ÖLDÜRMEYE GELDİKLERİ ÇOK BELLİ”

“Şafak Bey eline beline atmamış. Direkt sıkmışlar, masanın altından. Şafak Bey şaşırmış zaten vurulduğu için. Daha önce ise Şafak ile Murat göz göze gelmişler. Şafak Bey ‘Problem yok’ gibi bir işaret yapmış. İlk kurşunu masanın altından sıkıyorlar. Öldürmeye geldikleri belli. Mekandakiler masa örtülerini alıp tampon yapmışlar. İnsanlara da silahı tutmuşlar, o yüzden kimse bir şey yapamamış. Sonra Murat’ı tekrar kontrol etmişler, elinde silah var mı diye. Şafak bey pisipisine öldü.”

“KALICI HASAR KALABİLİR”

Oğlunun sağlık durumundan da bahseden Bilmez, “Ben ve oğlum çok üzgünüz. Murat’ta da kalıcı hasar kalabilir. 6 ay sonra belli olacakmış. 2 ay ayağının üzerine basamayacak” dedi.

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin firari şüphelisi Seccad Yeşil yakalandı