Sadakatsiz dizisi için flaş karar

Yayın tarihi: 21 Nisan 2021 Çarşamba 5:23 pm - Güncelleme: 21 Nisan 2021 Çarşamba 5:23 pm

MedYapım İmzalı Kanal D’nin çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan sevilen dizisi Sadakatsiz’in bu akşam yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu olmuştu.

Sadakatsiz dizisinde son günlerde yaşanan Koronavirüs vakaları nedeniyle bu akşam ekrana gelmesi gereken 27’nci bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu olmuştu. Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile Melis Sezen’in paylaştıkları Sadakatsiz dizisinin oyuncularından Burak Sergen, Koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı.

Yapılan testlerin ardından Melis Sezen’in Koronavirüs’e yakalandığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun, evinde karantinada olduğu öğrenildi.

Sevilen dizinin setinde yaşanan Koronavirüs (Covid-19) vakalarının ardından, sete ara verilmişti. Sadakatsiz dizisinin yapım şirketi MedYapım da, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, sevilen dizinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanmayacağı duyuruldu.

Yeni bakanlar TBMM’de yemin etti

MedYapım’dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Daha önce paylaşmış olduğumuz sağlık problemleri sebebiyle bu hafta ne yazık ki SADAKATSİZ yayında olamayacak. İzleyicilerimizin bu durumu anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz.

Yapılan testlerde tüm set ekibimizin ve oyuncularımızın sonuçları negatif çıkmıştır. Değerli oyuncumuz Melis Sezen evde istirahat etmekte, kıymetli oyuncumuz Burak Sergen’in ise hastanede tedavisi devam etmektedir. 28 Nisan Çarşamba günü yeni bölümümüzde görüşmek üzere…”