Saç Ekimi Uzmanı Vedat Tosun: ” DHI Saç Ekimi Tekniği Hızlı İyileşme Süreci Sağlıyor.”

Yayın tarihi: 11 Ocak 2021 Pazartesi 2:03 pm - Güncelleme: 12 Ocak 2021 Salı 2:08 pm

Günümüzde erkeklerinin en büyük problemlerinden biri saçlarının dökülmesi ve kellik sorunu. Ancak yeni geliştirilen saç ekimi yöntemleriyle eskisi kadar doğal saçlara kavuşmak artık mümkün. Hatta saç ekimi operasyonları artık lokal anestezi yöntemleri ile ağrısız ve acısız yapılabiliyor. Medhair Clinic saç ekimi uzmanı Vedat Tosun DHI saç ekimi yöntemi ile alakalı detaylı bilgiler paylaşıyor.

DHI Saç Ekimi Yöntemi Nedir ?

DHI saç ekimi tekniği ile yapılan saç ekiminin en önemli özelliği dikiş, iz ve kesi gerektirmemesi. Bu tekniğin amacı başın arka kısmından ekilmek üzere alınan greftlerin dışarıda bulunduğu süreyi en aza indirgeyerek daha sağlıklı ve güçlü olmalarını sağlamak.

Donör bölgeden ekilmek için alınan saç kökleri / greftler için, saçların ekileceği bölgelere herhangi bir delik açılmaz ve saç kökleri kullanılan özel uçlar ile direkt olarak ekilir.

Ekim yapılacak bölgeye delik açılmıyor oluşu, ekilebilecek kök sayısını da oldukça çoğaltmakta ve daha yoğun ekim yapılabilmesine olanak sağlıyor. Bu teknik klasik FUE tekniğine göre daha zahmetli ve uzun sürüyor, öte yandan kesi olmadığı için iyileşme sürecinin de daha hızlı olmasını sağlıyor.

Bu yöntem ile yapılan saç ekiminin en önemli özelliği, ekilmek üzere alınan greftlerin dışarıda bulunduğu süreyi en aza indirgeyerek daha sağlıklı ve güçlü olmalarını sağlıyor. Saçların ekileceği bölgelere herhangi bir delik açılmaz ve saç kökleri özel uçlarla direkt olarak saç derinize ağrısız ve acısız olarak yerleştiriliyor.

DHI Saç Ekimi Yöntemi Ne Gibi Avantajlar Sağlıyor?

Bu tekniğin başlıca avantajı sağladığı yoğunluk. Yoğunluk santimetre kare başına 40 – 60 greft olmak üzere şerit / yanal kesi tekniğinin iki katı kadar. Bu yoğunluk dökülen bölgede müthiş bir kaplama imkanı sunar.

Saç ekimi yapılacak alanı, saçın doğal büyüme açısına bağlı olarak değişik açılarda saç ekimi imkanı sunan, özellikle saç çizgisi gibi hassa bölgelere uygulandığında daha doğal bir görünüm ile birlikte çok daha başarılı sonuçlar elde edilmesini sağlar.

DHI saç ekimi tekniğinde kullanılan ince uçlu iğneler sayesinde herhangi bir yara izi oluşma riskini en düşük orana indirir.

Teker teker uygulanması gereken çok hassas bir teknik olduğu için bu tekniğin kullanıldığı saç ekim merkezlerinde alanında uzman ve son derece başarılı bir ekip görev alır.

DHI tekniği ile saç ekim işleminde yapılan saç tasarımı en doğal ve en başarılı sonuçlara ulaşır. Doğal saça en yakın, yara izi riski düşük, saç yoğunluğu daha sık, özel iğneler sayesinde iyileşme hızı yüksek, en yeni saç ekim tekniğidir.

Saç ekimi fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için Medhair Clinic website adresini ziyaret edebilirsiniz.