Sabancı çiftini ziyaret eden Güler Sabancı’dan tek cümlelik açıklama

Yayın tarihi: 26 Ağustos 2023 Cumartesi 7:47 pm - Güncelleme: 26 Ağustos 2023 Cumartesi 7:47 pm

Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan’da geçirdikleri bot kazasında yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Sabancı ailesinden Güler Sabancı, hastanedeki ziyaretinin ardından gazetecilere tek cümlelik yanıt verdi.

Ali Sabancı ile Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan’ın Leros Adasında önceki gün tekne kazası geçirdi. Güler Sabancı, Sema Doğan ile birlikte Sabancı çiftini hastanede ziyaret etti.

Güler Sabancı, ziyaretin ardından hastaneden ayrıldığı esnada gazetecilerin sağlık durumları nasıl sorusuna “Çok şükür” diye yanıt verdi.

NE OLMUŞTU?

Pegasus Havayolları’nı da bünyesinde barındıran Esas Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Ali Sabancı ve eşi, Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın iş insanı kızı Vuslat Doğan Sabancı, dün Yunanistan’ın Leros Adası’nda denizde kaza geçirdi.

Botlarıyla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı yaralandı. Yunan Sahil Güvenliği, Sabancı çiftinin kazasıyla ilgili soruşturma yürütüldüğünü duyurdu.

Kazanın ardından Leros’ta ameliyat edilerek dalağı alınan Ali Sabancı, ambulans uçakla İstanbul’a nakledilerek, Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İstanbul’daki Amerikan Hastanesi’ne sevk edilen Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın tedavisi sürüyor.

Denizde kaza yapan Sabancı çiftini yakınları hastanede ziyaret etti