Şaban Vatan Emniyet’e çağrıldı

Yayın tarihi: 16 Aralık 2019 Pazartesi 4:38 pm - Güncelleme: 17 Aralık 2019 Salı 4:40 pm

Giresun’un Eynesil ilçesinde şüpheli şekilde yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan, soruşturmada tanık olarak dinlenen Mürsel Küçükal’ın şikayeti üzerine emniyete çağrıldığını duyurdu.

Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda emniyete çağrıldığını duyurdu. Rabia Naz’ın ölümüne dair süren soruşturma sürecinde tanık olarak bulunan Mürsel Küçükal’ın şikayeti üzerine daha önce gözaltına alınan Şaban Vatan, yine Küçükal nedeniyle emniyete çağrıldığını ifade etti.

Daha sonraki paylaşımında Şaban Vatan şu ifadeleri kullandı: Şaban Vatan ve ailem hakkında sosyal medyada ve basında asılsız, hakaret ve çirkin suçlamalar yapılıyor. Yetki makamlar gereğini yapmıyor. Mürsel Küçükal 3/4 defa ifade değiştiriyor asılsız suçlamalar hakkımda yapıyor. Benim mesafe tahminini sosyal medyadan sunmam suç oluyor. Emniyete çağrılma sebebim Mürsel şikayetçi olmuş. Videoyla seyir halinde mesafe göstermem belirtilen mesafe mürselin evinden metruk ev durumu. Evi sunmamam gerekmiş. Siz bu durumdan bir şey anladınız mı?