Sabah yazarı: AKP kongre işini biliyor

Yayın tarihi: 25 Mart 2021 Perşembe 10:47 am - Güncelleme: 25 Mart 2021 Perşembe 10:47 am

Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat, dün gerçekleştirilen AKP kongresine ilişkin olarak, “AK Parti, kongre işini çok iyi biliyor.” dedi.

AKP dün Ankara’da Olağan 7. Kongresi’ni gerçekleştirdi. Türkiye’nin dört bir yanından binlerce kişinin katıldığı kongreye salgın tedbirleri hiçe sayıldığı gerekçesiyle tepkiler gelirken, Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat, kongreden övgülerle söz edildi. Donat, şu ifadeleri kullandı:
“Büyük Kongre… Manifesto… 2023 hedefi… Geçmişten geleceğe vizyon… Yapılanlar ve yapılacaklar… Yeni yönetim kadrosu… Bir kongre daha sona erdi. AK Parti… Kongre işini çok iyi biliyor… Salonun dışı… Salonun içi… Oturma düzeni… Sağlık ve güvenlik önlemleri… Afişler… Ses ve ışık sistemleri… Görsellik… En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Ve… Selamlama… Hayli ilginçti. Tayyip Bey, ilk kez farklı bir selamlamayla konuşmasına başladı. Tek tek… 81 ili saydı… Her ile ayrı ayrı selam yolladı… İllerle özdeşleşen deyimleri, şiirleri, sloganları sıraladı. Dünkü kongre ile birlikte görüldü ki… 1- AK Parti, gelişen şartlara göre pozisyonunu yeniliyor… Kendisini güncelliyor. 2- Haziran 2023, seçim süreci fiilen işlemeye başladı.”

AKP’li Özkan: Kongrelerimizde maske, mesafe ve temizlik konusuna dikkat ettik