Saadet Partisi’nden ‘İstanbul adayı’ çıkışı: 10 gün içinde açıklayacağız

Yayın tarihi: 12 Ocak 2024 Cuma 12:20 pm - Güncelleme: 12 Ocak 2024 Cuma 12:20 pm

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, partisinin İstanbul adayını 10 gün içinde açıklamayı düşündüklerini duyurdu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Aydın, Saadet Partisi’nin seçime kendi logosuyla gireceğini ve İstanbul adayını 10 gün içerisinde açıklamayı planladıklarını duyurdu.

ÇALIŞMALARIMIZIN SONUNA GELDİK”

Aydın şunları söyledi:

“Saadet Partisi olarak hedefimizde bütün seçim çevrelerinde Saadet Partimizi temsil edecek isimlerin tespiti ve ilanıdır. Bu seçimlerde biz partimiz olarak kendi logomuzla seçimlere gireceğiz. 3 Şubat’ta da Ankara’da hem kampanya lansmanımızı hem de aday tanıtımımızı icra etmiş olacağız ve böylelikle sahaya güçlü bir giriş yapmış olacağız. Bu seçim özelinde İstanbul ve Ankara merkezli gidiyor çoğunlukla. Bizim de aday tespitlerimiz hususunda önceliklerimizden birisi İstanbul’umuz hem de Ankara’mız buradaki çalışmalarımızın sonlarına gelmiş bulunmaktayız. Öngörümüze göre önümüzdeki hafta 10 gün içerisinde artık ilanımızı yaparız diye düşünüyoruz.”

“BÜTÜN PARTİLERLE KONUŞUYORUZ”

“Bizim Ak Parti ile bir işbirliğimiz bu seçim özelinde elbette ki yok” diye konuşan Aydın, “Ancak muhalefet bloğu olarak bütün partilerle elbette ki oturuyoruz, görüşüyoruz, müzakere ediyoruz, yerelde de ediliyor. Ancak bizim kararımız bütün seçim çevrelerinde kendi logomuzla seçime girmek olacak” ifadelerini kullandı

Kaynak: TELE1