Saadet Partisi’nden Cübbeli’ye: Ziyaret ettiğimizde konuştuklarını açıklarsa daha çok tıklanır

Yayın tarihi: 16 Mart 2022 Çarşamba 11:28 pm - Güncelleme: 17 Mart 2022 Perşembe 10:34 am

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet‘ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaroğlu’nu 3 Ocak 2020 tarihinde yaptığı paylaşım ile andığı İran’ın Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani üzerinden eleştirdi. Cübbeli’ye yanıt Saadet Partisi’nden geldi.

Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Saadet Partisi’yle başlayan kavgalarının 3 Ocak 2020 yılında ABD tarafından öldürülen İran’ın Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’ye “şehit” denilmesinden sonra başladığını söyledi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaroğlu, 3 Ocak 2020 tarihinde yaptığı paylaşımda “İran Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin, Bağdat’ta Amerika’nın menfur hava saldırısı sonucu hayatını kaybetmesini üzüntüyle karşıladığımı belirtmek isterim. Bölgemizi ateş çemberinin içine çekmek için provokasyon anlamı taşıyan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kardeş İran halkının acısını yürekten paylaşıyor, İran halkına ve Süleymani ailesine baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullanmiştı.

“KASIM SÜLEYMANİ İÇİN LANET OLSUN DİYORUZ”

Cübbeli Ahmet, Saadet Partisi’yle olan tartışmalarının başlangıcını Haberler.com’un Youtube kanalında anlattı. Cübbeli Ahmet, “Kasım Süleymani için biz lanet olsun, kabrine ateş dolsun diyoruz. Adamlar şehit ilan ediyor. ABD’nin her bombaladığı şehit olsa… ABD gavurları da bombalıyor. Rusya Ukrayna’yı bombalıyor. Herkes şehit mi oluyor şimdi. Şehit mi diyeceğiz papaza. Bu adam Halep’te 15 Suriyeli kadına tecavüz etti” dedi.

AYDIN’DAN SERT TEPKİ

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın açıklama yaptı. Aydın, Twitter hesabından, “İktidar tarafından ‘adam yerine konulma’ hevesinde olan, bunun için de efendileriyle ‘kırıştırmak’ adına partimize ve Genel Başkanımıza sataşarak gündemde kalmaya çalışan kişi yine kendi ifadesiyle ‘saçmalamış” diyerek, “Birileri tarafından adam yerine konulmaz ama gündemde kalmak istiyorsa, haksızlığa uğradığını düşündüğümüz için heyet olarak kendisini ziyaret ettiğimizde konuştuklarını bugün de yine kendi ifadesiyle; ‘Allah için, din için, vatan için’ açıklarsa daha çok tıklanır, buyursun!” ifadelerini kullandı.

 

Peker’in ifşa ettiği Hadi Özışık Cübbeli’ye özel video hazırladı